Westworld – Sezonul 3

Dupa aproape doi ani de asteptari, serialul Westworld se reintoarce spre marea bucurie a fanilor sai pe HBO. Primul episod al sezonului 3 este disponibil incepand cu 16 martie 2020. Daca vrei sa stii ce ne asteapta in ceea ce priveste acest al treilea sezon al serialului. Daca nu iti mai amintesti iti spun ce s-a intamplat in sezonul 2 al serialului si va dezvalui ce va asteapta in serialul cu Evan Rachel Wood si Thandie Newton.

Fanii serialului Westworld stiu acest lucru, cel mai bine este sa fie rabdatori si sa astepte cu randare revenirea serialului lor preferat. Si nu doar in ceea ce priveste asteptarea dintre sezone, normala de altfel in majoritatea din cazuri. Lansat in octombrie 2016, serialul creat de catre Jonathan Nolan si Lisa Joy distileaza revelatiile si ii place sa ii faca pe fani sa reflecte la anumite lucruri sau teorii. Si acest lucru nu s-a schimbat odata cu aparitia sezonului 3 al serialului din care unii au avut ocazia sa descopere cateva episoade inainte de difuzarea oficiala.

Cum se termina sezonul 2 al serialului Westworld?

In ultimul episod al serialului Westworld din sezonul 2 toata lumea murea inainte de a reveni. Dolores deschidea Poarta spre Vale, un loc in care sunt stocate sufletele gazdelor dar fara corpul fizic (de unde si misterul corpurilor gasite la inceput de sezon). Bernard o ucidea pe Dolores inainte de a-i implanta sufletul intr-un dublu, in corpul lui Charlotte care, a fost si ea ucisa asemeni lui Bernard de altfel. In ultimele scene din ultimul episod al sezonul 2 Dolores incerca sa il resusciteze pe Bernard si reusea sa isi recapete aparenta. Nu se mai afla in Westworld ci acum este in lumea reala si Dolores era determinata sa se razbune.

Intalnire intr-o alta lume – Westworld sezonul 3

Sezonul 2 al serialului dadea tonul si acum avem confirmarea acestui lucru – gazdele ies din parc in sezonul 3 al serialului Westworld care debuteaza cu cateva luni inainte de “incident”. In libertate, in lumea reala o regasim pe Dolores in episodul 1 al sezonului 3. O lume extrem de diferita fata de cea cu care personajele serialului erau obisnuite pana acum, datorita careia inteligenta artificiala a reusit sa se dezvolte si care face acum parte din viata noastra de zi cu zi.

In aceasta lume noua Dolores va incerca sa isi duca misiunea la bun sfarsit, misiunea ce i-a fost oferita, aceea de a se razbuna… si cu stil daca se poate. Gata cu rochiile albastre, Dolores este mai stilata ca niciodata. Intr-un Los Angeles futurist se va intalni cu Caleb, un fost militar care isi castiga cu greu existenta, ducand la bun sfarist misiuni care mai de care mai periculoase.

Leave a Comment